5fd93028bd96f

Nyheter

Åka Skidors decembernummer är här

Vad har världens bästa skogsåkning och tidernas överlägset sämsta skidresa gemensamt? Du kan läsa om bägge i det 148 sidor tjocka decembernumret av Åka Skidor.

Text: Åka Skidor • 2015-12-04 Uppdaterad 2021-12-07
Åka Skidors decembernummer är här

Stellar Heli

Två svenska affärsmän och en kanadensisk heliskiguide har skapat den ultimata puderdrömmen i närheten av hippiehålan Kaslo i British Columbia.

Åka Skidors decembernummer är här

Världens bästa skogsåkning

Åka Skidors fotograf Mattias Fredriksson har besökt över 200 skidorter över hela världen. Det här är hans lista över världens bästa skogsåkning. 

Åka Skidors decembernummer är här

La Grave

En lift, ett berg, en by. Livet i franska La Grave skulle kunna vara enkelt och okomplicerat. Om inte liften var nedläggningshotad, vägen till byn stängd i perioder och höjdarna i byn inte kan komma överrens om framtiden. Läs Josefine Ås story om livet i skidvärldens mest egensinniga skidort.

Åka Skidors decembernummer är här

När allt går åt helvete.

Ibland går drömmen åt skogen. Drömresan blir inte som man har tänkt sig. Billy Söderin drog ut på en roadtrip från Kanada till Alaska som blev till en total mardröm, tidernas överlägset sämsta skidresa helt enkelt. 

Åka Skidors decembernummer är här

Servicemannen

Slovenen Lojze Debelak slipar och vallar skidor åt det svenska damlandslaget. Åka Skidor wallraffade den alpina världscupen för att ge en inblick om det inte fullt så glamorösa livet bakom kulisserna och rampljuset.

 

Är du inte prenumerant på världens skänaste skidtidning? Bli det då omedelbart här >>

Prylguiden är här!


Text: Åka Skidor • 2015-12-04
NyheterÅka SkidorAlaskaKanadaLa Grave

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen