Välbehövlig påfyllning i Alperna, men beakta också lavinfaran.

Alperna

Äntligen snöfall i Alperna igen!

Efter en lååång och varm torrperiod i Alperna vankas det äntligen snöfall igen och en vinter som återvänder. Här kan du se vilka som får mest vitt guld.

Text: Anton Furuland • 2022-03-29 Uppdaterad 2022-03-29

Precis som här hemma i Sverige har det varit en väldigt varm och vårig mars i Alperna – men det blir också ändring på där nu. Ett snöfall av den lite större skalan är på ingång och under kommande sex dagarna blir det omkring en halv meter påfyllning på många håll och kanter.

Här nedan kan du se snöprognosen från WePowder för de kommande sex dagarna i Schweiz, Österrike, Italien och Frankrike.

Vilken osis för Åka Skidors testpatrull som just nu befinner sig i Engelberg och testar breda friåkningsskidor för det stora skidtestet 2022/2023. Riktigt osis..


Text: Anton Furuland • 2022-03-29
NyheterAlpernaFrankrikeItalienÖsterrikeSchweizSnösnöfallWepowder

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen