Slut på Huskiwearandet (förlåt) för Estelle Alphand och övriga i landslaget. Foto: Ski Team Sweden Alpine

Sponsorer

Landslaget avslutar samarbetet med Huski Wear

Sveriges alpina landslag bryter med klädpartnern Huski Wear. Anledningen? Huski Wear har inte betalat som överenskommet.

Text: Anton Furuland • 2022-09-09 Uppdaterad 2022-09-09

Inför skidsäsongen 2022/2023 väljer det alpina landslaget att avsluta sitt avtal med klädpartnern Huski Wear, efter bara drygt ett års sammarbete.

– Vi anser inte att Huski Wear har kunnat uppfylla sin del av det avtal vi haft och därför har vi valt att avbryta samarbetet, kommunicerade Kalle Olsson Bexell, Marknads- och kommunikationschef för Ski Team Sweden Alpine i pressmeddelandet som gick ut under torsdagen 8 september.

Vad det i praktiken innebär framgår i en intervju av Sportfack. Det är ska nämligen vara så att Huski Wear faktiskt inte betalat för sig. Hur stora summor det rör sig om vill man dock inte gå ut med. Att sista ordet är sagt gällandet konflikten är ett som är säkert.

Ny klädsponsor kommer presenteras inom lite mindre än två veckor.


Text: Anton Furuland • 2022-09-09
NyheterAlpintHuski WearKläderskidkläderSponsor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen