5fd9320334fab

Nyheter

Utemagasinets Fjällfest: Doggelito drar till Storulvån

Till helgen är det dags för Utemagasinets Fjällfest i jämtländska Storulvån.

Text: Åka Skidor • 2008-04-14 Uppdaterad 2020-12-16

Tidningen Utemagasinets festival Fjällfest arrangeras nu till helgen, 17-20 april, på Storulvåns fjällstation. Helgen bjuder på turer på fjället, kändisturer med till exempel Fredrik Sträng och telisåkaren Per Jonsson. På dagarna hålls kurser i snowkiting, snö och lavin och fotografering med äventyrsfotografen Håkan Hjort. Kvällarna bjuder på föreläsningar, filmvisning med Banff Mountain Film Festival och på lördag underhåller Dogge Doggelitio på scenen. Det går också att åka vessla till Sylarna över dagen och låna och testa utrustning som skidor, ryggsäckar och kläder. Alla aktiviteter är gratis för den som löser ett fjällpass. Passet kostar från 345 kronor per dygn eller 900 kronor för alla fyra dagar och ger dessutom tillträde till Storulvåns faciliteter som till exempel den nya spa- och bastuanläggningen.

– Vi vill fixa en tillställning som inte handlar om att tävla utan där man bara har det gott. Man behöver inte vara stöpt i vadmal för att komma hit. Det finns plats i fjällvärlden för motsägelser som till exempel skidor och Doggelito, säger Kalle Grahn på Utemagasinet.

Mer om Fjällfest hittar du på www.utemagasinet.se/fjallfest

Av: Tobias Liljeroth

Utemagasinets Fjällfest: Doggelito drar till Storulvån
Utemagasinets Fjällfest: Doggelito drar till Storulvån
Utemagasinets Fjällfest: Doggelito drar till Storulvån

Utemagasinets Fjällfest: Doggelito drar till Storulvån


Text: Åka Skidor • 2008-04-14
Nyheter

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top