Foto: Soldier Mountain

Prylar

Till salu: Skidsystem för endast 1,3 miljoner

Vad sägs om att köpa ett skidsystem I USA för samma pris som en halv etta i Stockholms innerstad? Nu säljs Soldier Mountain i Idaho för endast 1,3 miljoner kronor – sätt igång och fynda.

Text: • 2015-10-19 Uppdaterad 2015-10-19

Riksgränsen välkomnar 600 asylsökande

Till salu: Skidsystem för endast 1,3 miljoner

Det låter egentligen för bra för vara sant – men enligt alla rapporter ska nyheten var helt sann. Bakgrunden är den att 2012 gav Bruce Willis – ja, den Bruce Willis – bort sin andel i skidorten till en non-profit organisation. Nu vill den ideella organisationen öka sin kapital för att kunna ha öppet under säsongen.

Till salu: Skidsystem för endast 1,3 miljoner

”Priset är verkligt. Summan är allt vi är skyldiga vår bank för de senaste tre åren av renovationer och för verksamheten. Som ideell föreningen vill vi bara sälja så mycket som verksamhetens skuld”, rapporterar Soldier Mountain på Facebook

Skidorten var tidigare under kontrakt med Magic Mountain men det gick ut i slutet av augusti och så här långt är det ingen som har erbjudit sig att köpa upp systemet.

Till salu: Skidsystem för endast 1,3 miljoner

”Det här är din chans att äga ett Skidberg! Få dina kompisar tillsammans och få en dröm att gå i uppfyllelse. Priset är rätt och prognosen skvallrar om en blöt vinter”, avslutar skidsystemet sitt meddelande på facebook.

 Kanske onödigt att lägga till, men ett erbjudande som det här kommer bara en gång i liv

Till salu: Skidsystem för endast 1,3 miljoner

Trotsar rädslan – i gummistövlar och jeans


Text: • 2015-10-19
PrylarSoldier MountainUSA

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen