5fd9300333bf3

Prylar

Stjärnan kritar på för Armada

De har redan stjärnor som Tanner Hall, Jacob Wester och Henrik Harlaut i stallet. Nu fyller Armada på med ytterligare en storstjärna – Sammy Carlson.

Text: • 2016-01-12 Uppdaterad 2016-01-12

Sammy Carlsson har en ny sponsor och det är skidföretaget Armada. Den trefaldiga guldmedaljören och Armada annonserade sitt nya partnerskap i och med lanseringen av videon nedanför. 

Därmed ingår Carlson i samma stall som till exempel Tanner Hall, Jacob Wester, Henrik Harlaut, Phil Casabon, Mike Hornbeck, Todd Ligare och många fler.
– Jag är så hypad att ingå i AR-teamet, tillsammans med några av mina favorit-åkare, och representera Armada, säger Sammy Carlson till Freeskier.com

2015 röstades Carlson fram till årets skidåkare av åkarna själva och med tre raka guldmedaljer i X Games Real Ski så får Carlson ses som en av de största åkarna i världen just nu.
Och inte blev det mindre efter hans beryktade hopp från den gamla skidhopparbacken i Coppar Peak.

Stjärnan kritar på för Armada
Klicka på bilden för att komma till klippet.

– Det här ger mig ny energi. För mig är det viktigt att representera företag och produkter som jag tror på. Den här diskussionen har pågått under en längre och äntligen är det klart, säger Carlson. 

Sammy Carlson åkte tidigare för APO Skis men har sedan tid åkt på Armadas skidor – men den där sista kommentaren måste svida lite extra för APO-cheferna.  

K2 byter ägare – igen


Nikon släpper actionkamera


Text: • 2016-01-12
PrylarArmadaSammy CarlsonThe Sammy C ProjectVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen