5fd92fdb13755

Prylar

Bluehouse Skis skänker bort hela företaget

Nu har du världens chans att uppfylla din dröm om att äga ett alldeles eget skidföretag och designa dina egna skidor. Bluehouse Skis skänker nu bort hela sitt företag – och allt du behöver göra är att skicka in en ansökningsvideo.

Text: • 2016-02-17 Uppdaterad 2016-02-17

”Ägarna fokus har dragits åt olika håll och företaget har inte fått den uppmärksamhet som det förtjänar”.

Så beskriver Bluehouse Skis själv anledningen till att de nu skänker bort hela företaget till den person som de själva anser vara värdig.
I företaget – som alltså vem som helst har chans att få ta över – finns bland annat en skidpress, 6 skidmodeller, en grafikpress, råmaterial till skidor, 2-3 dussin par skidor, en box med demobindningar, en bandsåg och lite verktyg.

På köpet får du även websida, facebook-sida med 10 000+ följare, andra sociala medier-konton samt de nuvarande ägarnas kunskap i hur man driver ett skidföretag.

 

Bluehouse Skis skänker bort hela företaget

Låter det för bra för att vara sant? Ja, där finns vissa stipulationer – eller ja, det finns en; De nuvarande ägarna Jared, Adam och Dan vill ha ett par skidor varje år som företaget existerar. 

Företaget är sedan några månaderna tillbaka åsidosatt och maskinerna förvaras för tillfället i ett magasinsutrymme. Med andra ord kommer det krävas en lokal och en del pengar innan företaget ska sätta igång och producera skidor igen, men det positiva är att det inte finns några skulder i företaget.

Så om du är genuint intresserad ska du skicka in en video till adam@bluehouseskis.com, där du berättar varför just du ska få ta över företaget. Bidraget ska vara inskickat senare den 15 mars och vem som helt får skicka in sitt bidrag. Det enda ägarna hoppas på är att företaget ska stanna i Utah. 

Du kan läsa mer om företaget och om företaget här: Who Wants A Ski Company.

Volant Spatula – skidan som förändrade allt


5 skidor som förändrande skidhistorien


Hjälmanvändningen ökar – så många bär skidhjälm i backen


Text: • 2016-02-17
PrylarVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen