5fd939a2416e0

Prylar

Innovativ goggle ska motverka imma

Imma på insidan av goggles är kanske inte världens största problem, men det kan vara ack så jobbigt. Med Julbo Aerospace, designade för att fungera på uppför och utför, ska du slippa just detta.

Text: • 2016-04-08 Uppdaterad 2016-04-08

Många toppturare eller skidåkare som tycker om att hajka för att nå specifika åk kan imma på skidglasögonen vara ett problem. Därför är det många som byter från goggles till solglasögon – men det ska inte behövas med nya Julbo Aerospace. ¨jdjdjdjddjdjara ett problem. Därför är det mm att hajka för att nå specifika åk kan imma på skidglasögonen vara ett problem. VÄ

Genom att knäppa upp linsen från sitt fäste och lätt trycka den framåt ger Julbo Aerospace dig maximal ventilation för att på så sätt motverkar imma. 

Innovativ goggle ska motverka imma

Så om du är trött på att byta ut dina solglasögon mot ett par goggles efter en lång och tung topptur kan de här vara något för dig. De kostar förvisso en slant, drygt 1600 kronor, men med tanke på att självaste Glen Plake har varit med och designat och utformat konstruktionen är de lätt värt två rödingar extra. 

8 prylar för de stora bergen


Jackan med inbyggd ABS airbag


Ny damkollektion från Stellar


Text: • 2016-04-08
PrylarGogglesJulboVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen