5fd92f05c6889

Prylar

Recall på pjäxor från Arc’teryx

Arc'teryx erbjuder ett frivilligt återkallande av alla sina pjäxor i Procline-serie från 2016 på grund av en möjlig säkerhetsrisk med en sprint på bakkappan.

Text: Gabriella Edebo • 2017-10-13 Uppdaterad 2017-10-13
Recall på pjäxor från Arc’teryx
Återkallelsen gäller alla modeller av Arc’teryx Procline Boot från 2016

Arc’teryx Equipment har i samarbete med Health Canada och US Consumer Product Safety Commission gått ut med information om att företaget erbjuder ett frivilligt återkallande av alla Proclinepjäxor från 2016, på grund av en möjlig säkerhetsrisk med en axelsprint (markerad i bilderna) som håller bakkappan på plats.
 
Återkallandet gäller alla sex modeller av 2016 års Procline boots, både dam- och herrmodeller, tillverkade mellan 1:a november 2015 och 31:a mars 2017.

I ett väldigt litet antal av pjäxorna så har sprinten som håller ihop den övre och undre delen av bakkappan lossnat under bruk. Inga skador har rapporterats men Arc’teryx vill ändå erbjuda ett frivilligt återkallande utan kostnad, för att byta ut sprinten och låta pjäxan fungera som det är tänkt.

Recall på pjäxor från Arc’teryx
Om denna färgprick SAKNAS bör du skicka in för reparation.

Om din pjäxa saknar en liten färgad prick på insidan av bakkappan är paret berörda och bör skickas in för reparation. För att göra processen så enkel som möjligt är frakten kotnadsfri och allt du behöver göra är att gå in på den här hemsidan, fyll i formuläret och följ instruktionerna.

Instruktioner för retur:
För att göra processen så enkel som möjligt, följ nedansående steg så kommer Arc’teryx att laga och sedan skicka tillbaka dina pjäxor utan kostnad.

1. Gå till recall.arcteryx.com
2. Följ instruktionerna online för att skicka in ett formulär 
3. Kundtjänsten kommer att kontakta dig efter detta för att skicka en förifylld adresslapp för fri retur.
4. Arc’teryx lagar din pjäxa, meddelar när den är klar och skickar tillbaka den till dig utan kostnad.

Arc’teryx satsar stort – lanserar pjäxa och ryggsäck


Arc'teryx från insidan


Text: Gabriella Edebo • 2017-10-13
PrylarArc'teryxPjäxor

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen