Prylguide

Säsongens hetaste prylnyheter

Hemlighetsmakeri, nya material, mer tänk på hållbarhet och tekniska detaljer som är drömmen för varje prylnörd - här är säsongens prylnyheter.

Prylguide

Redaktionens favoritprylar: Gabriella Edebo

Åka Skidors webbredaktör väljer ut fem av sina favoritprylar som hon inte klarar sig utan på berget.

Artiklar

Högt och alpint med Christina Lusti

Hon har gått från olympier i alpin racing till att guida heliskiing och högalpina turer. Möt Christina Lustenberger, kanadensiskan som inte är rädd för att bryta sina egna spår bland bergen.

Artiklar

Missa inte anmälan till Arc’teryx Alpine Academy i sommar

4 dagar med kurser, föreläsningar och mycket mer med atleter i världsklass när Europas största alpina evenemang tar över Chamonix den 5-8 juli.

Artiklar

Kungligheterna av Dolomiterna är norrmän

Den prestigefulla fototävlingen King of Dolomites gjorde att den lilla bergsbyn San Martino di Castrozza i Italien fullkomligt översvämmades av fotografer och proffsåkare.

Prylguide

Test: Batteridrivna lavinairbags

Åka Skidor har testat och tagit en närmare titt på marknadens två olika system för batterdrivna lavinairbags, Jetforce och Voltair.

Prylguide

Test: Arc’teryx Voltair 30

Arc'teryx Voltair är en slimmad skidryggsäck försedd med en lavinairbag som drivs av ett batteri och en enormt kraftfull fläkt. Åka Skidor har testat och synat den i sömmarna.

Åka Skidor

Snövember med Åka Skidor

Åka Skidors novembernummer är här. Vi tar dig bland mycket annat med till Serre Chevalier, Romme i Dalarna, tar ett öppenhjärtigt samtal med Mattias Hargin, testar lavinsäckar och mycket, mycket mer.

Prylguide

Recall på pjäxor från Arc’teryx

Arc'teryx erbjuder ett frivilligt återkallande av alla sina pjäxor i Procline-serie från 2016 på grund av en möjlig säkerhetsrisk med en sprint på bakkappan.

Prylguide

Tjuvkoll på nästa vinters skidprylar – Del 1

Åka Skidor har smugit runt på sportmässan Ispo i München och spanat in några av de mest intressanta skidprylarna för vintern 2017/2018.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top