Cervinia

Artiklar

Världens bästa skidåkning: Zermatt

Åka Skidors 17 favoriter: Zermatt. En av Alpernas verkliga klassiker skryter blygsamt med höga höjder och evighets-långa åk i skuggan av det mäktiga Matterhorn.

Alperna

STS Alpresor öppnar nytt hotell i Italien

Sol, magiskt gott kaffe och Alpernas i särklass bästa mat - inte så konstigt kanske att just Italien verkar vara ett av vinterns populäraste resmål.

Artiklar

Mest snö i Alperna just nu: stor guide till fluffigaste åkningen

30, 40, 50 centimeter snö på ett dygn. I framför allt Schweiz och i Österrike har snön vräkt ned de senaste dygnen. Samtidigt säljer resebolagen ut sina restresor till Alperna. Åka Skidor guidar till Alpernas snöigaste orter du ska åka till just nu.

Artiklar

Lista: Mest skidåkning för pengarna i vinter

När du jämför hur mycket pist du får för pengarna kan det skilja många sköna kronor. Nu har STS Alpresor räknat ut vart du får mest och minst kilometer pist för pengarna. Vi har listan över de 25 populäraste orterna.

Resguide

Alpernas bästa piståkning

Ospårad manchester, stålkanter lika skarpa som en japansk kniv, brutala G-krafter och fartvinden i ansiktet. Det här är Alpernas bästa piståkning.

Milslånga pister

Letar du efter snösäker och solig skidåkning är den italienska skidorten Cervinia ett säkert kort. Skidsystemet är sammankopplat med Zermatt, pisterna är oändliga och i backen hittar du några av Alpernas bästa skidrestauranger.

Artiklar

Italiens bästa skidkrogar

Åka Skidors krogguide för skidåkare tar dig med till Aostadalens bästa restauranger. Vi tar sikte på skidorterna Courmayeur, Cervinia och Champoluc. Här finns suverän skidåkning och italiensk mat och dryck av högsta klass.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top