Extrem-NM

Nyheter

Följ NM i Riksgränsen – all info om tävlingarna

Här samlar vi all info du behöver för att följa tävlingarna och hålla dig uppdaterad. NM är igång.

Artiklar

30 stenhårda år med Extrem-NM i Riksgränsen

30 år efter starten är Extrem-NM i Riksgränsen världens äldsta friåkningstävling. Och eldsjälen bakom är fortfarande densamma.

Åkarmöte för första dagen av NM i Riksgränsen.
Nyheter

Digitalt åkarmöte för NM i Riksgränsen, dag 1

NM är i år anpassat till restriktioner. Här är åkarmötet för den första tävlingsdagen.

Nyheter

Gör dig redo för NM i Riksgränsen 2021!

Tävlingen kommer bli av! Anpassat till rådande restriktioner körs Scandinavian Big Mountain Championships i Riksgränsen 3-5 maj.

Nyheter

Extrem-NM i Riksgränsen firar 30 hårda år

Världens äldsta friåkningstävling, Extrem-NM i Riksgränsen, laddar för 30-årsjubileum i maj.

Artiklar

Skidsnack v20: från 11 till 0 döda i norska laviner

Vinnarna av digitala NM, positiv lavinstatistik, "Tos" Henry i svensk TV och mycket uppmärksamhet till snögöhar bland denna veckans nyheter.

Artiklar

Finalisterna i videotävlingen som ersätter NM

När beskedet om ett inställt Scandinavian Big Mountain Championships i Riksgränsen kom lanserade arrangörerna en videotävling som lite plåster på såren, och nu är finalisterna utsedda.

Artiklar

Framtiden är här: Max Palm

17 år, redan bäst och uppväxt i Frankrike i Sveriges mest skidtokiga familj. Max Palm råkar också vara tidernas yngsta segrare i världens äldsta friåkningstävling.

Nytt datum för NM i Riksgränsen 2020

I ett försök att förhoppningsvis kunna genomföra Scandinavian Big Mountain Championships i Riksgränsen i vår har arrangören nu beslutat att flytta tävlingen till den 21-24 maj.

Artiklar

Skidsnack v3 – Kåbdalis lockar med gratis boende

Här har vi nyhetsdelen av veckans fullmatade #Skidsnack! Kris och kaos i Tärna och Crystal Mountain, veckans snopna fail, viral followcam och mycket mer.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top