Idre Himmelfjäll

Nyheter

Skidsnack: Nya Åre-liftar och svensk pallplats

Åre ska få två nya liftar, konserter på kalfjället och ny barnvänlig restaurang i Idre Himmelfjäll.

Artiklar

Idre Himmelfjäll – Sveriges första nya skidort på 30 år

Idre Himmelfjäll blev Sveriges första nya skidort på tre decennier när man slog upp portarna i december 2019. Åka Skidor var på plats för att lägga de första svängarna.

Nyheter

Ett säkert hösttecken: säsongens första Åka Skidor är här

Dröm dig bort till kyligare temperaturer och ett stabilare världsläge med det första numret för säsongen av Åka Skidor.

Artiklar

Idag öppnar Sveriges nya skidanläggning Idre Himmelfjäll

För första gången på mer än 30 år öppnar en ny skidort i Sverige, och idag var det dags för invigning av de första 8 liftarna och 18 nedfarterna.

Nyheter

Ett liftkort – 3 anläggningar med 77 nedfarter i Idreområdet

De tre skidanläggningarna Idre Fjäll, Fjätervålen och Idre Himmelfjäll går samman för ett gemensamt liftkort kallat Idrepasset.

Artiklar

Ny svensk skidort på gång: Idre Himmelfjäll

Nu är bygget igång på allvar och i december 2019 kommer en ny svensk fjälldestination med fokus på områdets traditioner och magiska familjeupplevelser att öppna i Dalarna.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top