Artiklar

Komfortzonens gränsland – tävla i friåkning

Hur är det att tävla i friåkning egentligen? Häng med bakom kulisserna tillsammans med några av Skandinaviens mest lovande friåkare.

Artiklar

Fråga Åke: hur blir jag skidåkande influenser?

Åka Skidors tangentbordskrigare Åke S. Kare delar med sig av insikter om hur du som skidåkare lyckas på sociala medier.

Emrik Jansson tar över på Instagram

Denna vecka har vi lämnat ut inloggningsuppgifterna till Åka Skidors instagramkonto till fotografen Emrik Jansson, en av våra unga men ack så frekvent förekommande medarbetare.

Åka Skidor

10 konton du måste följa på Instagram

Jacob WesterWester att gått från freestyle-stjärnan till friåkare av värdsklass och han håller numera till i extrem-meckat Chamonix. Jacob ser till att bjuda sina följare på tonvis av bra bilder och videos. Enda risken med att följa är du kommer framstå som en stalker i och med alla likes du kommer ge.  Ett filmklipp publicerat

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top