Johan Jonsson

Italien

De förverkligade skiddrömmen – köpte hotell i Alagna

Ibland, när drömmen om alperna blir för stark måste man ge efter och låta drömmen bli sann. Det är då vissa köper ett hotell i Alagna.

Anders Enar Olsson lägger branta svängar i Ränna Radikal i Sylarna. Foto: Emrik Jansson
Sverige

Sylarna – Sveriges sydligaste stora berg

Sylarna i Jämtland är Sveriges kanske sydligaste riktigt högalpina terräng med toppturer för alla nivåer.

Artiklar

Åka Skidor Podcast #11: Johan Jonsson

I Åka Skidor Podcast möter vi en av världens mest publicerade friåkare, Johan Jonsson.

Artiklar

Avgjort: säsongens bästa omslag 2019/2020

Det vinnande omslaget är utsett! Tack för denna tidnings-vinter, nästa Åka Skidor nummer kommer i september.

Artiklar

Nu finns tre av filmerna från Untracked Film Tour att se på nätet

Tre av filmerna som visats under höstens filmturné finns nu att se gratis på nätet. Se Phantom Brickworks med Hugo Burvall, Elle Aime med Marie France Roy och Always Come Home med Johan Jonsson här.

Nyheter

Rösta på säsongens bästa omslag 2019

Vilket är ditt favoritomslag från säsongen 2018/2019? Var med och gör din röst hörd och rösta fram vinterns bästa omslag.

Artiklar

Världens bästa skidåkning: Engelberg

Åka Skidors 17 favoriter: Engelberg. Offpisthålan som blivit en gigantisk svenskfavorit genom åren tack vare en stor fallhöjd, lika stora snöfall och en offpist som tveklöst är bland den allra bästa i världen.

Nyheter

Storyn bakom omslaget – krasch till cover

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Som när Johan Jonsson kraschade och hamnade på omslaget på Åka Skidors septembernummer.

Artiklar

Trailers för höstens nya skidfilmer

Tanner Hall gör ny film inför FWT-debuten, Arianna Tricomi åkte till Nordnorge, Johan Jonsson syns i en Amerikansk storproduktion och MSP och TGR gör inte bara en utan två filmer denna höst.

Artiklar

Fjordar & bakåtvolter – en film om en skidfilm

En avslöjande dokumentär om skidproffsens liv, från en regnig fjord i Norge med mycket lemmelkaffe och mellan tre och tolv öl.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top