Highlights från säsongens första Big Air

Nästan 40 000 åskådare samlades i helgen i Annecy när det bjöds på show av högsta klass från några av väldens bästa skidåkare.

Ett annorlunda landslag – om livet som freeski-stjärnor

Emma Dahlström, Jesper Tjäder och Oscar Wester tillhör alla världseliten inom freeskiing. De utgör grunden i ett av Sveriges bästa landslag, och efter fjolårets X Games gav de sig ut på en gemsam road trip i USA.

VIDEO: Surf’s up – Oscar Wester ”provkör” bil

Candide Thovex bevisade att snö inte var en nödvändighet för att ladda stort. Nu visar Oscar Wester att du inte behöver berg och park för att åka skidor.

Lapplands mäktigaste skidåkning

Bröderna Jacob och Oscar Wester drar till området runt Riksgränsen i nya avsnittet av Unfiltered Skiing. Skidåkning i Sverige som du nästan aldrig sett det förut!

Tjäder och Bråten åker in sig på tandemskidorna

Jesper Tjäder har satt ihop en edit med fin vårskidåkning i Åre. Kolla in när han och Øystein Bråten provar de omtalade tandemskidorna för första gången. Från svängar till att åka box, från parken till offpisten till backfliphopp..

Artiklar

Henrik Harlaut vidare i X Games

Under slopestyle-kvalet i X Games bjöd Henrik Harlaut på en riktig rysare. Han kraschade i första åket och när ingen av de andra svenskarna lyckades ta sig vidare till final, hängde allt på Harlaut i andra åket.

Artiklar

Nu kör Winter X Games igång

Oscar Wester är i Aspen och lever drömlivet för fullt. För första gången ska han ställa upp i X Games som går av stapeln ikväll med slopestyle-kval.

Oscar Wester försvarade guldet i Val Thorens

Det strålande vädret under gårdagens kval där Jesper Tjäder och Oscar Wester tog sig vidare till final, övergick i dag till flatljus. Det gick bra för svenskarna ändå, som knep både första och tredje plats i finalen.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top