Pistguide

Artiklar

En hyllning till carving och greppiga pister

Stålkanterna klyver genom perfekt manchester som inger den där känslan av trygghet som bara riktigt greppig snö kan ge. Världsmästarsnö.

Artiklar

Canazei – Tre farsor vid världens vackraste berg

Går det att kombinera ett megastort skidområde med mysighet? Är det möjligt att bevara en alpregions autenticitet bland 1000 pister och 500 liftar? Och kan en soluppgång göra en dag? Tre pappor reste till Dolomiterna för att undersöka saken.

Artiklar

Det här är världens längsta pist

Fransmännen anses inte ligga i topp när det kommer till att pista – men världens längsta pist kan de åtminstone stoltsera med.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top