Ski Camp

Bildbomb från Åka Skidor Ski Camp 2018

Det blev helt orimligt fina dagar i Åre för 2018 års upplaga av Åka Skidor Ski Camp. Bevis på sol, snökvalitet och glada miner presenteras här.

Missa inte: Åka Skidor Ski Camp 2018

8-12 april 2018 presenterar vi stolt den åttonde upplagan av Åka Skidor Ski Camp. Passa på att boka de sista platserna till en fullmatad helg i Åre.

Artiklar

5 snabba tips för oss skidåkare

Under de senaste fem åren har Skiers Accredited gått från en ”hemlig klubb” när de startade 2010 till att visa sig vara en seriöst satsande aktör för skidåkare som vill ta nästa steg. Både i sin egen skidåkning och genom medvetenheten på berget. De har rekryterat de bästa instruktörerna för skidlärare och racetränare samt bergsguider. Inför vårt Ski Camp i Åre har vi frågat dem om 5 snabba tips för oss skidåkare.

Tävla med Audi och Åka Skidor

Nu har du chansen att tävla om en plats för dig och en vän till Åka Skidor Ski Camp och bli skjutsad i en Audi Q7 ”courtesy car” som tar er hela vägen upp till Åre och Åka Skidor Ski Camp 22-26 mars.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top