Sommar

Artiklar

Se filmerna från digitala Åre Bike Festival

Historiens första digitala cykelfestival sändes live från Åre i helgen och trots rådande pandemi kunde den populära videotävlingen Åre Video Challenge genomföras.

Artiklar

Besöka fjällen i sommar? Tänk på det här

Om du tänkt svemestra och besöka våra svenska fjäll i sommar för att vandra, cykla, springa, paddla eller vad du nu har för planer - se till att planera och tänka till extra noga just i sommar.

Glad sommar från Åka Skidor-redaktionen

Högsommarvärme i Åre men den utspridda redaktionen funderar på kommande snöfall och en vinter som lär föra med sig mer skidpepp än någonsin skådat efter denna säsongs abrupta avslut.

Artiklar

Ta liften och cykla i sommar – 10 bike parks i Sverige

Kompensera för utebliven vårskidåkning genom att åka lift och cykla downhill i sommar hos någon av våra svenska skidanläggningar som satsar på cykling och bike parks på sommaren.

Artiklar

Dags för snön att bäddas in för sommaren

Konsten att spara och återanvända gammal snö. Nu läggs överbliven snö från säsongen på hög för att täckas över och invänta en tidig säsongsstart till hösten.

Artiklar

Sommarskidåkningen är säkrad – 11 meter snö i Fonna

För dig som sitter hemma och har ångest över att denna säsong kom till ett abrupt slut så kan du nu andas ut: Folgefonna i Norge har börjat gräva fram vägen och liftarna och siktar på att öppna som vanligt i maj.

Artiklar

Premiär för världscupen i grässlalom

"Sveriges bästa skidåkare på gräs" har precis sparkat igång världscupsäsongen i Österrikiska Rettenbach.

Artiklar

Här kan du åka skidor just nu

Åka Skidor listar alla skidorter i Skandinavien och övriga världen där du kan svalka skidpeppet och lindra abstinensen i sommar.

Artiklar

Stryn – sommarskidåkning, slask och röj

Vintern är bäst på sommaren, i alla fall om du hänger i norska Stryn och njuter av vårslask och sjövilt party. Allt under överinseende av en världsrekordhållare i klipphopp.

Artiklar

Preppa utrustningen för sommarförvaring

Skidsäsongen börjar lida mot sitt slut för den här gången i denna hemisfär, så det är hög tid att fundera på och ta tag i att fixa i ordning utrustningen inför sommardvalan.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top