Gräset är lite grönare i Hammarbybacken. Foto: Skistar

Sverige

Då öppnar sommarskidåkningen i Stockholm

Behöver du mätta skidabstinensen? 11 maj öppnar Hammarbybacken upp för sommarskidåkning.

Text: Åka Skidor • 2024-05-05 Uppdaterad 2024-05-03

Lagom till våren i Stockholm så öppnar Skistar upp dörrarna till Hammarbybacken för en ny säsong av sommaraktiviteter, bland annat skidåkning på gräs. Så kallad sommarskidåkning.

Smygöppningen ägde rum den 1 april då klätterparken slog upp portar men från och med den 11 maj öppnas hela äventyrsarenan upp med nämnda sommarskidåkning och även rodel.

– Vi har sett en kontinuerlig ökning av intresset för våra sommaraktiviteter sedan öppningen sommaren 2022. Förra sommaren introducerade vi ännu fler aktiviteter och förenklade för våra gäster genom att lansera ett prisvärt aktivitetspass där flera aktiviteter ingår. Hammarbybacken har gradvis blivit en samlingspunkt för stockholmarna, inte bara för de spännande aktiviteterna, utan även för möjligheterna till träning, löpning, promenader och den fantastiska utsikten från toppen, säger John Midelf, destinationschef på SkiStar Hammarbybacken.

Aktiviteterna är tillgängliga under helgerna från den 11 maj och dagligen från den 15 juni under hela sommarlovet. 

Läs mer här.


Text: Åka Skidor • 2024-05-05
NyhetergräsåkningHammarbybackenSkistarSommarskidåkningStockholmSverige

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen