Åka Skidor

Följ med Åka Skidor på äventyr

Åka Skidors marsnummer är här. En 100 sidor lång hyllning till den fantastiska skidåkningen bortom pistar och liftar.

Världens högst belägna skidlift

En gång i tiden var Chacaltaya i Bolivia världens högst belägna skidlift. Sedan försvann glaciären. Men då och då går det fortfarande att ta några svängar. 5 395 meter över havet.

Förstaåk och skidäventyr i Bolivia

Tre friåkarstjärnor drar till Bolivia för att under en månad bestiga och åka skidor utför några av landets högsta berg.

Åka Skidor

Världens bästa skidåkning

Nu släpps den ultimata guideboken för alla skidentusiaster. I nya boken Världens bästa skidåkning avslöjar några av landets mest erfarna skidfotografer och skidskribenter var världens bästa skidåkning finns.

Alperna

Vilken skidåkare är du?

Skidbergens fauna består av en spretig samling arter med otaliga förgreningar. Åka Skidor har skådat 9 av de allra vanligaste och märkt ut deras snötäckta och vertikala häckningsplatser vintertid. Vem är du?

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top