5fd91d4d0fea7

Artiklar

Bakom kulisserna med Henrik Windstedt

Windstedt stories ger en inbick i Henriks vardag som skidåkare på heltid. I det senaste avsnittet får vi följa med bakom kulisserna på en fotografering i Kanada tillsammans med Dave Treadway.

Text: Gabriella Edebo • 2018-03-24 Uppdaterad 2018-03-24

Henrik Windstedt tog med sig åkaren Dave Treadway och fotografen Martin Wichardt och begav sig till Kicking Horse i Kanada för att ta bilder till nästa års kampanjer för Peak Performance. I vanlig ordning är teamet från Whiteout Pictures med för att ge världen en inblick i livet som professionell skidåkare och visa hur en fotografering av det här slaget egentligen går till.

Utmaningarna är många när naturen får agera fotostudio. Allt från ljus, snö och lavinfara till åkning och timing måste klaffa för att de där perfekta bilderna värdiga skyltfönster över hela världen ska bli till.

Förutom att invänta de optimala förhållandena passade de också på att njuta av riktigt fin skogsåkning, filmat av followcam-mästaren himself Alexander Rydén.

Bakom kulisserna med Henrik Windstedt
Henrik njuter av några fluffiga svängar efter några timmars fotojobb. Foto: Alexander Rydén / Whiteout Pictures

Fjordar & bakåtvolter – en liten film om en skidfilm


Vårens höjdpunkt: Ride the Cow i Hemavan


Fråga Åke: skidbalett & den perfekta svängen


Text: Gabriella Edebo • 2018-03-24
ArtiklarFotoHenrik WindstedtKanadaKicking Horse

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen