Foto

Artiklar

Fotografernas favoriter – del 2 av 2

Några av Åka Skidors mest anlitade fotografer har valt ut sin favoritbild från förra vintern. Här är del två av det resultatet.

Artiklar

Fotografernas favoriter – del 1 av 2

Vi bad några av Åka Skidors mest anlitade fotografer att ta fram sin favoritbild från förra vintern. Här kan du se del ett av det resultatet.

Artiklar

Åka Skidors 10 bästa bilder 2020

Åka Skidors redaktion har valt ut sina 10 favoriter av alla bilder vi publicerat under 2020.

Artiklar

Zoom – puderfrossa på djup nivå

Kolla in ett puderdränkt Zoom från Åka Skidors septembernummer.

Artiklar

Bildgalleri: 7 skidbilder som får oss att längta till vintern

Vintern närmar sig. Vi tog ett varv i arkivet och hittade ett gäng bilder som fick oss att helt och hållet förstå människor som investerar löjligt stora summor i utveckling av tidsmaskiner. Nu vill vi ha vinter.

Artiklar

Ledare: Banger!

Bakom varje förtrollande skidbild finns en historia av slit, svett, blod och glädjetårar. Om det är värt allt slit? Absolut.

Artiklar

Reuben Krabbe fångar den omöjliga skidbilden

Kanadensaren Reuben Krabbe har gjort till sin uppgift att skapa den omöjliga skidbilden. Det här är hans fyra främsta alster.

Artiklar

Bildspecial: 8 bilder som eldar på skidsuget

Vi dök i arkivet och letade fram ett gäng bilder för att få upp skidsuget. Vi behövde inte leta så länge. Längtar du inte redan efter bergen kommer du garanterat göra det snart.

Artiklar

Skuggornas mästare: bildspecial med Oskar Enander

Skidfoto har ända sedan Felix & Felix tid handlat om sol och puder. Men tänk om det egentligen är i skuggan de bästa bilderna tas.

Artiklar

Åka Skidor Podcast #7: konsten att fotografera skidåkning

I veckans avsnitt av Åka Skidor Podcast är det skidfotografering som är uppe för diskussion med en av Sveriges yngsta och mest framstående fotografer Emrik Jansson.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top