5fd916b6962a6

Artiklar

Åka Skidor Podcast #4: Säkerhet på berget

Ett extra långt avsnitt om säkerhet och hur man undviker att vara "en rövhatt på berget" tillsammans med skidguiden Erik Ehrner.

Text: Tobias Ivarsson • 2020-01-20 Uppdaterad 2021-12-07

I veckans avsnitt av Åka Skidor Podcast träffar vi Erik Ehrner som är utbildad skidguide enligt det kanadensiska systemet, nyexaminerad lavininstruktör genom svenska systemet SVELAV och ambassadör för Mammut Scandinavia.

Vi pratar om faror och säkerhet på berget, hur man ska bete sig om olyckan är framme, torrsimning med hjälp av google maps, hur hård lavinsnö egentligen är samt hur man undviker att bli den idiot man såklart inte är.

Erik berättar också vad han vet idag som han skulle lära ut till 20-åriga Erik.

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunes eller Spotify.

Lyssna på Åka Skidor Podcast hos AcastiTunes eller Spotify.

Nytt avsnitt ute varannan måndag under vintersäsongen.

Åka Skidor Podcast #3: Pjäxsnack med Magnus Wörnert


Åka Skidor Podcast #2: Evelina Nilsson


Nyhet: Åka Skidor Podcast


Text: Tobias Ivarsson • 2020-01-20
ArtiklarÅka Skidor PodcastLavinsäkerhet

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen