5fd9159da7b45

Artiklar

Finalisterna i videotävlingen som ersätter NM

När beskedet om ett inställt Scandinavian Big Mountain Championships i Riksgränsen kom lanserade arrangörerna en videotävling som lite plåster på såren, och nu är finalisterna utsedda.

Text: Gabriella Edebo • 2020-05-15 Uppdaterad 2020-05-15

Totalt 29 bidrag hann skickas in inom den relativt korta tidsramen för Scandinavian Big Mountain Video Championships och 14 bidrag har plockats ut som finalister.

På lördag klockan 18.00 kommer prispallen att annonseras, och därefter kommer även övriga videos som inte gick vidare till final att finnas att se på NMs Youtube-kanal.

Kika på bidragen så länge som erbjuder en blandad kompott av typer av edits, åkare från flera håll i världen, flera åkare på världstouren, förra årets vinnare och dessutom en sitskiåkare som droppar stora klippor (!).

Domarna i tävlingen har alla varit med och jobbat med tävlingen i många år (en del sedan starten) och panelen består av Mats Olofsson, Robban Gustafsson, David Kantermo, Pia Palm och Henrik ”Bergman” Andersson.

Astrid Cheylus, FRA

Amelie Ericson, NOR

Carol Grandpierre, SWE

Evelina Nilsson, SWE

Cody Bramwell, SWE

Edvin Fåhraeus, SWE

Einar Frønum, NOR

Jedidiah Kravitz, USA

Lars Storli, NOR

Loic Lorcher, FRA

Joel Andersson, SWE

Max Palm, SWE

Nisse Wersén, SWE

Reine Barkered, SWE

Skidsnack v19: Mästarnas skidåkare & inställt NM


Framtiden är här: Max Palm


Max Palm och Hedvig Wessel vann NM 2019


Text: Gabriella Edebo • 2020-05-15
ArtiklarExtrem-NMScandinavian Big Mountain ChampionshipsVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen