Ingen press på er alls att bli svinduktiga friåkare Tor och Indiana. Inte alla.s

Skidvideo

Jackie Paaso & Elyse Saugestads nya liv som skimoms

Går det att få ihop skidproffslivet med att vara nybliven mamma? Jarå, i alla fall om du heter Jackie Paaso eller Elyse Saugestad.

Text: Anton Furuland • 2023-09-19 Uppdaterad 2023-09-20

Hur funkar det egentligen att vara en professionell friåkare i kombo med att vara nybliven mamma? Går det ens att få ihop?

Det vill duon Jackie Paaso och Elyse Saugstad visa i sin kommande dokumentärfilm Here, Hold My Kid som i dagarna släppt sin trailer.

Med sönerna Tor Paaso och Indiana Townsend samt makarna Reine Barkered och Cody Townsend, i släptåg väntar en stor dos svett och tårar men också skratt och glädje för att få ihop skidlivet och inspirera fler föräldrar att dra med sina kids ut på berget.

Here, Hold My Kid har premiär under november och är regisserad, filmad och redigerad av Adam Gendle, John Verity och Hersha Patel.


Text: Anton Furuland • 2023-09-19
NyheterbarnCody TownsendElyse SaugstadHere Hold My KidJackie PaasoLeanne PelosiReine BarkeredSkidfilmVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen