Artiklar

Cody Townsend åker Nordamerikas 50 största skidåk

Cody Townsend ska under sitt 50 Project bestiga och åka lika många klassiska skidåk i Nordamerika.

Internets råaste webbserie: the 50 Project

Cody Townsend har tagit sig an ett mastigt projekt: att åka 50 av Nordamerikas mäktigaste åk. Det hela dokumenteras dessutom av skidvärldens mest kompetenta brantåksfilmare Bjarne Salén.

Artiklar

Skidsnack v40 – framtidens skaljacka

Kina har problem inför OS, framtidens klädmaterial, Everest-expeditionen avbruten, 50 project är tillbaka på tuben och mycket mer i veckans nyheter i skidvärlden.

Artiklar

Skidsnack #7: Veckans nyheter i skidvärlden

Pimpad pulka, puckelpist till månen, Bängt fyller fem och åker slalom, Cody och pallplatser i plural och en hel del annat som är värt att nämna från den gångna veckan.

Artiklar

Skidsnack #5: Veckans nyheter i skidvärlden

Denna veckas händelser i skidgalaxen: Lindsey Vonn lägger av, drömjobb i Ramundberget, veckans filmtips och mucho mera.

Artiklar

Nordamerikas 50 mäktigaste åk

Ingen har tidigare åkt alla 50 av Nordamerikas mest spektakulära och klassiska skidåk. Nu vill Cody Townsend göra just det inom loppet av tre år, och dokumentera allt längs vägen.

Bindningar

Salomons nya superbindning – Shift

Salomons nya bindning Shift är det bästa av två världar: en stabil friåkningsbindning för utförsåkningen och en techbindning för uppförsgången.

Den ultimata drömresan

Om du vann en skidresa vart du ville, vad skulle du välja då? Kanske en rundresa i British Columbia i Kanada som den här lyckliga skidåkaren?

Årets mest peppade filmsekvens?

Cody Townsend, Banks Gilberti och Richard Permin levererar årets kanske ösigaste sekvens i uppkörd skitsnö från MSP:s Days of My Youth.

Videon när Travis Rice åker The Crack

Efter sex miljoner visningar, ett par morgonsoffor och talkshows senare kom det fram att Cody Townsend inte var först med att skida "The Crack". Nu släpper Red Bull videon när Travis Rice kör "line of the year".

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top