Annons
Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Switzerland Tourism
Partner

Njut av ett Engelberg för hela familjen

Engelberg är inte bara en hemvist för hårdkokta friåkare. Här hittar du även perfekta förutsättningar för barnfamiljer och nybörjare.

Text: Åka Skidor • 2023-01-31 Uppdaterad 2023-02-09

Vad kan vara bättre än att föra över din passion till dina nära och kära? Engelberg-Titlis erbjuder dig de perfekta förutsättningarna för detta med skidliften direkt i byn inklusive nattskidåkning eller den långa utförsåkningen på berget Titlis.

Med det mångsidiga utbudet av kälkåkning, skridskoåkning, klättring och simning garanterar den certifierade familjedestinationen en ultimat vintersemester.

Mer om familjevänliga skidäventyr i Engelberg kan du läsa om HÄR!


Text: Åka Skidor • 2023-01-31
PartnerEngelbergEngelberg-TitlisFamiljPartnerSchweizTitlis

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen