Åkteknik

Artiklar

Kan en app och artificiell intelligens förbättra din skidåkning?

Nu kan du skicka hem din skidlärare och låta artificiell intelligens ta över rollen för att finslipa din carvingsväng istället.

Svängen gör comeback

Få i denna värld kan böja en skida som Marcus Caston. I sin nya serie Return of the Turn vill han göra konsten att svänga till något coolt igen.

Artiklar

Skiers Accredited – Absolut gehör på berget

Myterna om skidnätverket Skiers Accredited är snudd på lika många som snöflingor i fjällen. Men vad handlar det egentligen om? Åka Skidor bestämde sig för att gå till botten med saken en gång för alla.

Prylguide

Teknologin som ska hjälpa dig bli en bättre skidåkare

Att hyra en skidinstruktör kan bli en kostsam historia både tids- och pengamässigt. Nu håller ett företag på att utveckla en produkt som ger direkt feedback – rakt in i örat.

Artiklar

Toppturskungens 10 bästa tips

Kanadensaren Greg Hill slog 2010 världsrekord med att gå två miljoner höjdfot, 609 600 höjdmeter, under ett kalenderår. Det han inte vet om toppturer är inte värt att veta. Här delar han med sig av sina bästa tips för att bli en bättre och säkrare skidbestigare.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top