Felix Elofsson nådde äntligen pallen

Grabbarna bakom Puckelbloggen har delat upp sig på olika tävlingar. Felix Elofsson är i schweiziska Airolo och tävlar Europacupen medan Ludvig Fjällström är i Lake Placid för att köra världsupen.

Artiklar

Nu kör Winter X Games igång

Oscar Wester är i Aspen och lever drömlivet för fullt. För första gången ska han ställa upp i X Games som går av stapeln ikväll med slopestyle-kval.

Artiklar

Jonas och Robin – nya bloggare på Åka Skidor

Prylgalningen Robin och kakmonstret Jonas tillbringar säsongen tillsammans i snörika Engelberg, där de jobbar som guider och skidlärare. De har känt varandra i fyra år och träffades för första gången i Riksgränsen. Men hur de egentligen möttes har de olika uppfattningar om.

Karin Stöckel pepp inför kommande tävling

Hjärnspöken som dyker upp vid sämst tajming, på startlinjen innan det väl gäller. Inte det lättaste att hantera, fråga bara vår bloggare Karin Stöckel som nu peppar inför kommande tävlingar.

Artiklar

En modern skidblogg– ny blogg på Åka Skidor

Det finns mycket att säga om Åka Skidors medarbetare Mårten Nilson, men han har varken lust eller förmåga att hålla käften om andras eller sina egna tillkortakommanden i skidtillvaron. Därför unnar vi nu Mårten ett eget andningshål där han kan härja fritt med sina frispråkiga åsikter.

Artiklar

Regnérs – nya bloggare på Åka Skidor

De är som bästa kompisar men med förmånen att kunna bli förbannade på varandra på riktigt. Möt Åka Skidors nya bloggare bröderna Carl och Olle Regnér.

Dagens träningspass – kolla in grymma volter

"Ett av de bäst arrangerande evenemangen vi har äran att få delta i, med en lika lång som utmanande puckelpist och en publikfest utan dess like."

Artiklar

Karin Stöckel ny bloggare på Åka Skidor

Hon reser runt bland alpernas berg med drömmar om att kunna bemästra dem alla. Hon beskriver sig själv som friåkare, feminist och gruvarbetare, möt Åka Skidors nya bloggare, adrenalinsökande Karin Stöckel.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top