Christine Hargin

Artiklar

Helags – Ut i det vilda

Två av Sveriges bästa friåkare lastade skotrarna, drog på stighudarna och siktade mot toppen av Helags. En resa i både sinne och i Sveriges bortglömda vildmark.

Tre svenskar vidare till Alaska

Freeride World Tour drar efter tävlingen i Fieberbrunn vidare över Atlanten, till Alaska – och de gör det med tre svenska åkare i släptåg.

Artiklar

Dubbelt svenskt på pallen i Freeride World Tour

Två svenskar knep medaljer i den legendariska friåkningstävlingen Xtreme Verbier, som också var finalen av Freeride World Tour, under helgen som var.

Reine Barkered 3:a i Andorra

Reine Barkered är en av Freeride World Tours mest stabila åkare. I Chamonix kom han på en andra plats och igår vid FWT:s andra tävling i Andorra knep han tredjeplatsen.

Lotten Rapp vinner FTW i Fieberbrunn

Åka Skidors skidtestare Lotten Rapp tog i dag hem Freeride World Tour-tävlingen i Fieberbrunn.

Kolla FWT LIVE från Fieberbrunn/Kitzbühl

Klockan 10.00 börjar live-sändningarna från andra stoppet av Freeride World Tour. Denna gång hålls tävlingen i Fieberbrunn/Kitzbühl.

Freeride World Tour – första stoppet

Svenska damsidan visade framfötterna i helgens första stopp av Freeride World Tour, där alla placerade sig inom topp 10. Även rutinerade Reine Barkered klargjorde att han är en åkare att räkna med i FWT.

Christine Hargin fångad i stor lavin

"Det är svårt att ladda om efter en sådan upplevelse", säger Christine Hargin om lavinen i Lofoten. Efter ett år med skador skulle hon göra comeback 2014. Men året började inte riktigt som hon hade tänkt sig.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top