Bimboes monsterlinje – sju drops på en minut

Behöver du hjälp med att hitta en riktigt sjuk linje i Courchevel, Frankrike – hör av dig till Mickael Bimboes. Fransmannens sju drops på en minut – med en avslutande dubbel backflip – är ett av årets bästa åk.

Alperna

Så mycket kostar det dyraste dagskortet i Alperna

Att ta sig ut på en dagsutflykt under skidsemestern är alltid något som lockar. Men det kan vara bra att veta vilka skidorter att undvika innan man sätter i bilen eller hoppar på bussen – ett tips: undvik delar av Schweiz.

Alperna

Dump i franska alperna – Chamonix väntar 1 meter

Alla som bokat skidresor ner till franska alperna de två nästkommande veckorna kan skatta sig lycklig. Nu vräker snön nämligen ner.

Resguide

Alpernas bästa piståkning

Ospårad manchester, stålkanter lika skarpa som en japansk kniv, brutala G-krafter och fartvinden i ansiktet. Det här är Alpernas bästa piståkning.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top