Hotell

Artiklar

Lyxhotellet i Riksgränsen vinner designpris

Niehku Mountain Villa i Riksgränsen har fått ta emot ett pris från UNESCO för världens bästa hotellinteriör, trots konkurrens mot lyxhotell världen över.

Skidorter

Nya lyxhotellet i Riksgränsen har öppnat

Niehku Mountain Villa har precis slagit upp sina portar och presenterar en annorlunda hotellupplevelse med unik arkitektur, kulinarisk magi och såklart skidåkning i världsklass.

Alperna

Smart puderboende

På några få år har Airbnb växt fram som världens största förmedlare av semesterboende. Hur funkar konceptet för oss skidåkare? Åka Skidors testpatrull beslöt sig för att ta reda på just det.

Artiklar

Livet på topp i Europas högst belägna hotell

Utsikten slår det mesta men det är inte därför man bor på Europas högst belägna hotell.

Skidorter

Drömhotell planeras i Riksgränsen – erbjuder heli-skiing

Riksgränsen ska bli det naturliga valet för äventyrslystna puderfantaster – med heli-skiing som dragningskraft. Åtminstone om man får tro den brokiga skara entreprenörer som ligger bakom det nya drömhotellet.

Alpboende utan gränser

Allt är ditt och resten går att fixa, men det kostar 2,4 miljoner kronor i veckan. Åka Skidor testar skidvärldens dyraste boende i lyxiga Lech, Österrike.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top