Veronica Paulsen droppar in stort. Bild från tidigare år. Foto: Redbull
Nyheter

Uppdaterad med video: Kings & Queens of Corbet’s

De första klippen från den ösiga tävlingen i Jackson Hole talar sitt tydliga språk. Det har laddats stort. Riktigt stort.

Artiklar

Nordamerikanska skidorter inför reservationssystem för skiddagar

Flera skidorter i USA och Canada inför krav på bokning av skiddagar. Spontanköp av dagskort är tills vidare omöjligt.

Artiklar

Droppar Corbet’s Couloir med sitski

Årets upplaga av Kings and Queens of Corbet's i Jackson Hole bjöd på show och den självklara publikfavoriten var Trevor Kennison som droppade stort med sitski.

Artiklar

Spåra upp hela världen

20 skidorter över hela världen på samma liftkort. Mountain Collective är biljetten till den ultimata roadtripen.

Prylguide

Robotingenjören som blev skidtillverkare

Han lämnade sitt jobb som robotingenjör för att starta sitt eget skidmärke. Nu tillverkar Mike Parris och Igneous Skis 100 par skidor om året i en liten fabrik i Jackson Hole.

GoPro Line of the Winter: Blaine Gallivan kör skiten ur Jackson Hole – och sig själv

Trots före som ser ut att vara hämtad från varje skidåkares mardröm kör Blaine Gallivan större, snabbare och mer galet än något annat vi sett i vinter.

Artiklar

Mountain Collective – Liftkortet som är ett måste för alla road trip-sugna

Dagskort kan kosta skjortan, speciellt i USA och Kanada. Om du planerar en road trip ska du därför kolla in The Mountain Collective – liftkortet som erbjuder två dagar skidåkning på totalt 15 skidorter i USA, Kanada, Chile, Frankrike och Japan.

Så slutade kulttävlingen i Jackson Hole

Tävlingen hade inte arrangerat på 15 år, men i lördags var det dags igen. Grand National Powder 8 skulle återigen avgöras i Jackson Hole – med 22 startande par.

Artiklar

Kulttävlingen tillbaka efter 15 års uppehåll

Vad är vackrare än att lägga en perfekt 8:a tillsammans med en kompis? Imorgon går The Grand National Powder 8 av stapeln – och vinnarna får 85.000 kronor.

Skidorter

Tappade pistol i krasch – återfunnen bland hittegodset

Att tappa en skida vid en krasch kan vara ångestfyllt. Föreställ dig då att du tappar din Glock. Det var vad som hände en skidåkare i Jackson Hole.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top