Kitzbühel

Artiklar

Österrikes 3 bästa orter för piståkning

Piståkning i Österrike? Jo, tack. Helst i de här tre orterna om Åka Skidor får välja.

Österrike

Kitzbühel – Hahnenkamm och perfekt carving

Åka Skidor drog till Kitzbühel för att turiståka världens svåraste störtlopp, köra free carving och leva lite lyxigt.

Nyheter

Decenniets första nummer finns i butik nu

Åka Skidors januarinummer 2020 finns nu i en tidningshylla, eller brevlåda, nära dig. Läs om toppturer i vårt grannland, drömkontoret och mycket mer.

Okända Pärlor

Westendorf – pärlan i Österrikes största skidområde

Westendorf i Österrike är en liten pärla med fin offpiståkning och traditionella Alpupplevelser.

Artiklar

Världscupens 3 hårdaste störtlopp

Sveriges abdikerade fartkung Hans Olsson beskriver fasorna och farterna i världscupens absolut hårdaste störtlopp. För säkerhets skull petar han Åre som en extra bonus.

Alperna

STS Alpresor öppnar nytt hotell i Italien

Sol, magiskt gott kaffe och Alpernas i särklass bästa mat - inte så konstigt kanske att just Italien verkar vara ett av vinterns populäraste resmål.

Österrike

Österrikes 8 skönaste skidorter

I Österrike finns välpreparerade pister, bra offpist och vild afterski i trivsamma bergsbyar med skyhög mysfaktor. Det här är Åka Skidors 8 favoritorter.

Kolla in världens lyxigaste lift!

Den har ergonomiska säten, sätesvärmare, läderklädsel och plats för åtta personer. Kitzbühels nya lyxlift är det närmaste första klass en skidåkare kan komma.

Resguide

Alpernas bästa piståkning

Ospårad manchester, stålkanter lika skarpa som en japansk kniv, brutala G-krafter och fartvinden i ansiktet. Det här är Alpernas bästa piståkning.

Hargin och Byggmark förevigade i Kitzbühel

Ingemar Stenmark var först ut ur portarna – nu följer Jens Byggmark och Mattias Hargin i legendarens fotspår. Under ceremoni i Kitzbühel namngavs två gondoler efter de svenska alpinstjärnorna.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top