Artiklar

Svängens återkomst med carvingkungen Marcus Caston

Return of the Turn: Den amerikanska friåkaren Marcus Caston har gjort det till sitt uppdrag att återinföra svängens status i skidvärlden.

Artiklar

Return of the turn är tillbaka

Marcus Caston drömmer om att filma ett avsnitt med det djupaste pudret någonsin, men när snöstormen når Utah åker han till kullarna i Minnesota istället.

Artiklar

Avgjort – Säsongens bästa omslag 2018/2019

Nu är det avgjort. Ni som läsare har fått rösta på vilket omslag från säsongen 2018/2019 som är er favorit och här är resultatet.

Åka Skidor

Rösta på säsongens bästa omslag 2019

Vilket är ditt favoritomslag från säsongen 2018/2019? Var med och gör din röst hörd och rösta fram vinterns bästa omslag.

Svängen gör comeback

Få i denna värld kan böja en skida som Marcus Caston. I sin nya serie Return of the Turn vill han göra konsten att svänga till något coolt igen.

Fullt ös innanför avspärrningarna

Marcus Caston plockar fram den stora laddhatten och köttar runt i liftsystemet i Snowbird i helt normala snöförhållanden. Alltså pist, pucklar och (nåja) stenhårt.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top