Sean Pettit

25 år med stenhårda krascher

Amerikanska filmbolaget MSP har gjort skidfilmer i 25 år. Vilket också betyder att dom fått med 25 år av hårresande krascher på film. Det här är dom allra bästa.

Red Bull Linecatcher ställs in

Efter hård blåst och stora snöfall anses förhållandena i Tignes vara för farliga för att genomföra tävlingen.

Un petit peu Sean Pettit – nytt grandiost klipp med stjärnan

I höstas släpptes Sean Pettits skötebarn 'The Masquerade' – en art house-film med en del fiktiv historia, en del rå skidaction. Med ett ackompanjemang av Elton John släpps nu första klippet på huvudpersonens egen prestation – och det är så snyggt!

Artiklar

7 stora ögonblick från freeride-tävlingar

Att stompa en back flip i en skidfilm är en sak. Att göra det under tävling en helt annan. Vi samlade sju feta ögonblick från olika freeride-tävlingar

The Masquerade – Sean Pettit i huvudrollen i årets skidberättelse

Sean Pettits skötebarn, Super Proof Inc, har avslutat sin andra säsong av filmning. I höst släpps The Masquerade – en art house-film med del fiktiv historia, en del rå skidaction. – Jag har hämtat mycket inspiration från Hollywood-filmer, säger Sean Pettit

Kom ut som gay – nu hyllas han av skidvärlden

Igår briserade bomben i skidvärlden. I ett känslosamt Instagram-inlägg kom Gus Kenworthy ut som homosexuell. Nu hyllas han inom skidvärlden för sitt mod.

Sean Pettit sparkar igång vintern

Sean Pettit är antagligen planetens vassaste skidåkare just nu. Följ med honom på säsongsstart hemma i Whistler.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top