25 år med stenhårda krascher

Amerikanska filmbolaget MSP har gjort skidfilmer i 25 år. Vilket också betyder att dom fått med 25 år av hårresande krascher på film. Det här är dom allra bästa.

Artiklar

Volant Spatula – skidan som förändrade allt

Få skidor har haft en så fundamental inverkan på skidutvecklingen som ett par silverfärgade skidor. Och idén kom från ett par vattenskidor. Det här är historien om hur Volant Spatula kom till.

Artiklar

7 skidfilmer att beta av i jul

Sätt dig ner i soffan och slappa. Skrik "kan ni vara tysta!" till mamma och pappa. Koppla bort att de sedan gapar och gnäller. För nu är skidfilm och mys som gäller.

JT Holmes nära tragedi – mitt framför kamerorna

Han såg sin bästa vän, Shane McConkey, störta mot döden. Och under ett hopp från Eiger var JT Holmes nära att gå samma öde till mötes – mitt framför 60 Minutes kameror.

Melodifestival: 6 hemska skidlåtar – och Stenmark

Skidåkare ska göra en sak, åka skidor, och inte spela in musik. Här är 5 exempel på skidåkare som borde ha tänkt efter före dom tog ton.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top