Nyheter

Skidsnack Juni: hjältar, antikroppar och världsrekord

Sommarens första skidsnack handlar om hjältar på snowboard, höstens första skidfilmsteaser, antikroppar i Ischgl och midsommar i Riksgränsen (med trasig lift).

Åka Skidor

Topptur & monoski i säsongens sista nummer

Åka Skidors marsnummer 2020 serverar en salig buffé av puckelpist, snowboard, toppturer och den återkommande klassikern monoski. I en butikshylla eller brevlåda nära dig inom kort.

Artiklar

Cody Bramwell – En grek på världstouren

Tveklös, anspråkslös och tidigare arbetslös. Möt Cody Bramwell – Sveriges nya poster boy för den svenska snowboardåkningen och rookie på Freeride World Tour.

Skidsnack v3 – Veckans filmer

Det blev en fullspäckad vecka i skidvärldens videohörn, så denna veckas #skidsnack blir uppdelat i två: en sammanställning av veckans bästa filmer och en med nyheter och andra händelser.

Artiklar

Snowboardpodden släpper avsnitt om pjäxor

Snowboardpodden levererar kultur på snedden och sparkar igång sin tredje säsong där första avsnittet lite otippat handlar om bootfitting med pjäxgurun Christian "Chrille" Kalmendal på Åre Skidsport.

Artiklar

Kultur på snedden med Snowboardpodden

Årebon Joel Söderström hade en tanke om att göra Skandinaviens snowboardkultur mer lättillgänglig. Lösningen blev Snowboardpodden.

Artiklar

Cody Bramwell har kvalat till Freeride World Tour

Den svenska snowboardåkaren Cody Bramwell har presterat på topp denna vinter på kvaltouren till Freeride World Tour, och igår blev det klart att han tar den enda platsen i herrarnas snowboardklass att kvalificera sig till världstouren nästa säsong.

Artiklar

Kliv in i illustratörens drömvärld

Brädkonst: upptäck konstnären Jonas Claessons färgstarka fantasivärld där svensk och australiensk kultur krockar, björnar drömmer om att åka bräda och älgar surfar oändliga vågor.

Artiklar

Från snowboardproffs till Paris Fashion Week

Lär känna Eva Sandelgård - trefaldig världsmästare i freeride på snowboard och numera en av de främsta frisörerna i världen.

Alla OS-tider för skidor & snowboard i veckan

OS har knappt hunnit inledas i PyeongChang men Charlotte Kalla har redan slagit till med ett guld och fler svenska medaljchanser väntar. Få koll på alla tider för skid- och snowboardklasserna här.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top