Artiklar

Förläng livstiden på dina stighudar

Dina stighudar kan ta dig till helt fantastiska äventyr och den bästa snön på berget, men om du inte vårdar dem med omsorg kan de också bli din värsta fiende.

Prylguide

Stort test av stighudar

Vilka stighudar är bäst? Åka Skidor har testat 9 av marknadens bästa stighudar från ledande varumärken som Black Diamond, Contour, Kohla, Pomoca och G3 för att hjälpa dig avgöra vilka som är bäst för just ditt behov.

Artiklar

Valla och klistra om stighudar

(Stig)hudvård. Har dina stighudar dåligt fäste, glid eller sitter dåligt på skidorna? Åka Skidor har nödhjälpen.

Artiklar

Nya världsrekord i höjdmeter på ett dygn

Tre norrmän begav sig i helgen ut med målet att sätta nya världsrekord i antal höjdmeter på skidor uppnådda för egen maskin under 24 timmar.

Bindningar

Prylguiden är här!

I dagarna kommer äntligen Åka Skidors stora prylguide. 132 sidor fullmatade med skidtest, snowboardtest och vinterns absolut bästa skidprylar.

Så skär du till stighudarna

Att skära till stighudarna är inte komplicerat, men precis som hos frissan är det svårt att backa klockan om du väl tagit bort för mycket. Och de dyrköpta stighudarna lär inte växa ut igen!

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top