Red Bull Linecatcher ställs in

Efter hård blåst och stora snöfall anses förhållandena i Tignes vara för farliga för att genomföra tävlingen.

Artiklar

Öppnar lifthusen – möts av vit vägg

Många skidorter har fått stänga systemet på grund av stora snöfall den senaste veckan. I dagarna öppnade man portarna till lifthusen – och möttes av detta.

Artiklar

Från barmark till snö – franska alperna före/efter 21 november

Medan Revelstoke har badat i snö har alperna väntat in första stora snöfallet. Så i helgen drog ett välbehövligt snöoväder in över alperna. Nu känns det som att vintern – på allvar – gjort sitt intåg.

Fast i lavin – dras med 250 meter

En skidåkare utlöser och dras med i en lavin vid offpiståkning i franska Tignes sista februari. Först åker hans kompis och allt verkar lugnt men när skidåkare nummer två ska ta sig ner går det inte lika smärtfritt.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top