Prylguide

Pieps erbjuder ny bärsele till omstridda DSP

UPPDATERAD: Pieps erbjuder en uppgraderad bärsele till modellerna DSP Pro och DSP Sport för att undvika de problem som transceivern haft.

Prylguide

Ortovox Diract Voice är transceivern som pratar med dig

Den nya transceivern Ortovox Diract Voice minskar stressen i en lavinsituation genom att prata med sin användare.

Artiklar

Transceiver i byxfickan eller under jackan?

Vad är bäst och säkrast egentligen - att ha sin lavinsändare i byxfickan eller i sele runt kroppen under jackan? Vi reder ut för- och nackdelar kring hur du bör bära din transceiver.

Transceivern Ortovox 3+ återkallas

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Ortovox sin 3+ transceiver för att uppdatera mjukvaran till en ny version för att åtgärda ett fel med sändläget.

Prylguide

Guide: 5 vassa transceivers

En snabb sökning och räddningsaktion när allt gått fel på berget kan betyda skillnaden mellan liv och död. Åka Skidor har kikat på fem av vinterns bästa transceivers.

Prylguide

7 prylar som kan rädda livet på dig i vinter

Ibland är olyckan framme. Då gäller det att ha rätt prylar.

Ortovox återkallar transceivers

I Ortovox tester av sina egna produkter har de i sällsynta fall upptäckt ett fel i S1+ lavinsändaren.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top