Foto: Chris Benchetler

Japansk puderfrossa i 4K signerat Chris Benchetler

Chris Benchetler och snowboardåkaren John Jackson drog till Japan i jakt på perfektion. Resultatet just det – en av årets absolut bästa skidklipp.

Text: • 2015-12-01 Uppdaterad 2015-12-01

Möt Snowflake – Engelbergs skönaste skibum

För de allra flesta skidåkare är och förblir Japan en puderdröm och för dem som varit lyckliga nog att besöka landet under högsäsong brukar svårigheterna vara att berätta om upplevelsen utan att försvinna in i någon form av puderyra.

Chris Benchetler och snowboardåkaren John Jackson åkte från Tokyo till Hokkaido och spelade in vad som måste anses som en av årets bäst klipp – inte enbart tack vare fantastiskt skidklipp utan även för musik, bilder, klippning och stämning. 

Know before you go – en film om lavinsäkerhet


Text: • 2015-12-01
Chris BenchetlerJapanPuderVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top