Jakten på El Nino fortsätter med Chris Benchetler

Första avsnittet av Chris Benchetlers miniserie ‘Chasing El Nino’ tog oss till ett Sierra Nevada som efter år av torka äntligen fått snö. I andra avsnittet bär det av till mer nordliga breddgrader, British Columbia i Kanada.  Benchetler möter upp Nick McNutt, en av skidvärldens främsta när det kommer till att åka switch, för ett

Chasing El Nino – ny webbserie med Chris Benchetler

När första vågen av El Nino slog till mot östkusten åkte Chris Benchetler hem till Mammoth för att utforska en offpiståkning som inte var tillgänglig på grund av extrem torka.

Japansk puderfrossa i 4K signerat Chris Benchetler

Chris Benchetler och snowboardåkaren John Jackson drog till Japan i jakt på perfektion. Resultatet just det – en av årets absolut bästa skidklipp.

Prylguide

Prisbelönt goggle gör linsbyte till en baggis

Den har hyllats av både åkare och industri för sin progressiva teknik. Sen skadar det ju inte att den har en snygg design. Nya Dragon NFX2 blev vald till best goggle under ISPO 2015 – och det är enkelt att förstå varför.

Maximal skidpepp i nytänkande Nibumsfilm

I två år har Eric Pollard, Pep Fujas och Chris Benchetler arbetat med Nimbus nya filmprojektet. Nu vill de att ”After The Sky Falls” ska relatera och inspirera den vardagliga skidåkaren – utan att blanda in dramatiska berättelser eller kommersiella energidrycker.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top