Foto: Tobias Ivarsson

Artiklar

Prylfavorit: Sweet Protection Interstellar

Först ut av Åka Skidors favoriter från ISPO 2019 är Sweet Protections nya goggles Interstellar med skottsäkert glas och robust men clean design för skandinaviskt bruk.

Text: Gabriella Edebo • 2019-02-15 Uppdaterad 2019-02-15

Åka Skidors Favoriter från ISPO 2019:

Sweet Protection Interstellar goggles

Prylfavorit: Sweet Protection Interstellar

Norrmännen bakom Sweet Protection har gjort hjälmar och annat länge men nu har de precis tagit steget att börja göra goggles också. Men inte vilka goggles som helst, här har de dragit på stort med tre nya modeller där flaggskeppsvarianten Interstellar har fler features än vi hann med att skriva ner och känns som en riktig kvalitetsbrilla.

Prylfavorit: Sweet Protection Interstellar
Foto: Sweet Protection

Linserna är skapade för att passa skandinaviska förhållanden (läs flatljus deluxe) och ska återge omgivningen med äkta färger fast boostad kontrast. Linsen är även betydligt tjockare än många andra på marknaden, har en liten ventil mellan glasen och är dessutom skottsäkert. Och dt är väldans enkelt att byta linser, med magneter som ser till att glaset lägger sig rätt direkt, men med en extra låsfunktion på varje sida för att se till att linsen sitter på plats även vid faceplants.

Sweets nya goggles släpps under hösten 2019.

Läs om fler nyheter och trender från sportmässan ISPO i München 2019 här.

Nyheter och trendspaning på ISPO 2019


Skidsnack #6: Veckans nyheter i skidvärlden


Nya februarinumret på väg till tidningshyllan


Text: Gabriella Edebo • 2019-02-15
ArtiklarNyheterPrylarGogglesIspoSweet Protection

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen