5fd917218a070

Artiklar

Dream Job – en skidfilmskomedi du måste se

Dream Job med komikern Katie Burrell i huvudrollen har gjort succé under höstens Untracked Film Tour och finns äntligen att se på nätet.

Text: Gabriella Edebo • 2019-12-09 Uppdaterad 2021-03-30
Dream Job - en skidfilmskomedi du måste se

Handling
En skidfilm som samtidigt är en dokumentär komedi, hur går det ens ihop? Det verkar i alla fall bli resultatet när komikern Katie Burrell som är bosatt i Revelstoke halkar in på att göra film. I Dream Job får vi följa hennes väg från skidföretagens kontor till att bli en av branschens skidåkande stjärnor. Eller som Katie beskriver det, “they go up, they go down, how hard can it be?”. Med hjälp av några av dalens mest etablerade åkare testar hon på livet som professionell skidåkare.

Åkare
Katie Burrell, Christina Lustenberger, Leah Evans, Diny Harrison & “The Blondes”

Filmskapare
Colleen Gentemann

Plats
Revelstoke med omnejd

14 minuter

Högt och alpint med Christina Lusti


Nu finns tre av filmerna från Untracked Film Tour att se på nätet


Skidsnack v49: från bragdguld till skimo


Text: Gabriella Edebo • 2019-12-09
ArtiklarChristina LustiLeah EvansUntracked Film TourVideo

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top