5fd914a29dda0

Artiklar

Prylguiden är här

Ta en ordentlig titt i Prylguiden innan du ger dig in i inköpsdjungeln och vi garanterar att du gör bättre inköp.

Text: Peter Nilsson • 2020-10-28 Uppdaterad 2020-10-28

Idag landar Åka Skidors prylguide i brevlådor runtom i Sverige. Den ultimata guiden med råd och rekommendationer om allt du kan behöva på berget. Vi har bland annat listat nya hjälmar, goggles, skidkläder och teknikprylar. Handskar och strumpor. Skalkläder. Pjäxor. Bindningar… Ja, nästan allt.

Framförallt har vi testat skidor. I Prylguiden hittar du Åka Skidors skidtest. Sveriges överlägset största skidtest där vi testar över 60 par skidor i olika kategorier för olika typer av åkning. Från smala pistskidor med kort svängradie och hemmaplan i hårda pister till breda bigmountain-skidor som trivs bäst i den djupaste av pudersnö.

Ta en ordentlig titt i Prylguiden innan du ger dig in i inköpsdjungeln och vi garanterar att du kommer göra bättre inköp.

Prylguiden kommer en gång per år. Se till att prenumerera på Åka Skidor så får du den direkt i brevlådan.

Video: 13-åringen Kai Jones kör stora åk i Jackson Hole


Bildspecial: 8 bilder som eldar på skidsuget


Dennis Wuttichai från Thailand – Kittelfjälls mest passionerade skidåkare


Text: Peter Nilsson • 2020-10-28
ArtiklarPrylar

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top