Monoskin på bilden kan beställas hemifrån. Tuta när du är utanför så kommer personalen och kastar in den i bagageluckan. Bild: facebook / Skistore

Artiklar

Skidbutiker erbjuder säker shopping

Tidsbokning, take-away och drive-trough. Svenska skidbutiker anpassar sig efter rådande restriktioner och erbjuder sina kunder säkrare inköp.

Text: Peter Nilsson • 2020-11-30 Uppdaterad 2020-11-30

Även om ett bra pryltest kan vara ovärdeligt när du ska bestämma vilken ny skidutrustning du ska ha, är det svårt att komma ifrån betydelsen av själva utprovningen hos en kunnig butik för att det ska bli helt rätt. Inköp av så avgörande delar i din skidutrustning är alldeles för viktigt för att bara klicka hem den på nätet och hoppas på det bästa. Råd från en kunnig butik och anpassning efter just dina behov gör ofta hela skillnaden. 

Att spendera flera timmar i en fullsatt skidbutik är dock inget som rekommenderas i rådande smittläge.

För att hjälpa sina gäster att handla säkert i covid-pandemin har flera skidbutiker därför tagit fram flera olika lösningar för att erbjuda sina gäster så säkra och trygga inköp som möjligt. Bland annat erbjuder Alpingaraget i Stockholm och Åre Skidsport personlig shopping på bokade tider. Ungefär som när man bokar bord på en restaurang. Fast man får med sig nya pjäxor hem. 

Även Skistore i Göteborg har infört anpassade shoppinglösningar. 

Alpingaraget

Boka tid för personlig shopping.

Åre Skidsport 

Boka tider för inköp eller bootfitting.

Skistore i Göteborg har även infört en typ av drive-through lösning där man tryggt kan beställa hemifrån för att sedan köra fram och hämta upp varorna i luckan (utanför butiken). 

Överlag erbjuder våra dedikerade skidbutiker väldigt bra service. Vid frågor, tveka inte att höra av dig till din lokala skidbutik. De kommer garanterat att hjälpa dig. 

Puckellandslaget – Skidsveriges ständiga underdogs


Dennis Wuttichai från Thailand – Kittelfjälls mest passionerade skidåkare


Skidåkning och Covid-19


Text: Peter Nilsson • 2020-11-30
ArtiklarCovid-19

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen