Kan Spektrums nya hjälm vara uppkallad efter Bunnerfjällen? Vore ju logiskt va..

Utrustning

Spektrums nya hjälm prisas

Till hösten släpper Spektrum nya hjälmen Bunner, som nu belönats med branschpriset Red Dot Award.

Text: Åka Skidor • 2023-05-24 Uppdaterad 2023-05-24

Åreföretaget Spektrum har profilerat sig för innovativa och hållbara produkter och det är sannerligen inget man ser ut att sluta med.

En av deras nyheter till säsongen 2023/2024 är biobaserade skidhjälmen Bunner och den har nyligen tilldelats priset Red Dot Award: Best of the Best i kategorin produktdesign.

Priset uppmärksammar banbrytande design och är den högsta utmärkelsen i tävlingen.

Enligt Spektrum ska Bunner vara resultatet av omfattande forskning och utveckling som gjorts i Åre, för att få fram en hjälm som både checkar av både funktionalitet och miljövänliga material.

Spektrums nya prisade hjälm.

Bunner kommer finnas tillgänglig till försäljning från oktober 2023 på spektrumsports.com samt hos utvalda återförsäljare som exempelvis Inlandet, Hansson, Skistore & Alpingaraget.

Rekommenderat försäljningspris landar in på 2 999 kronor.


Text: Åka Skidor • 2023-05-24
NyheterBergssäkerhetBunnerBunnerfjällenHjälmHjälmarJämtlandPrylPrylarSäkerhetSpektrumSverigeUtrustning

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen