Alagna är nu en del av Apollo Sports katalog.

Skidresor

Apollo Sports utökar sin skidsatsning

Grekland, Turkiet och Bulgarien – Apollo Sports fortsätter bredda sitt utbud av skidresor.

Text: Anton Furuland • 2024-06-19 Uppdaterad 2024-06-19

Totalt lanserar Apollo skidresor till fem nya resmål: Gudauri i Georgien, Parnassos i Grekland, Bansko i Bulgarien, Erciyes i Kappadokien i Turkiet och Alagna i de italienska Alperna.

– Vi strävar alltid efter att skapa autentiska reseupplevelser. Därför väljer vi nu att lyfta fram nya och exotiska skiddestinationer som få känner till – alla med moderna liftsystem, varierande nedfarter och snögaranti. Det ger våra resenärer möjlighet att uppleva berg och snö i världsklass, men också nya kulturer och spännande gastronomi, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo. 

Vi på Åka lockas framför allt av Georgien, och Kaukasusbergen som erbjuder över 70 kilometer pist men framför allt riktigt bra friåkning.

– Vi har redan arrangerat några skidresor till Georgien i samarbete med Xtravel och responsen har varit enbart positiv. Det är den perfekta kombinationen av förstklassig skidåkning, lokal kultur, unik gästfrihet och inte minst prisvärdhet, som vi ser fram emot att göra det enklare för fler att uppleva, säger Giray.  

Apollos nya skidresor kommer initialt att erbjudas från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. 

Priser från 10 498 kronor och då ingår flyg, hotell med frukost, transfer och bagage. 


Text: Anton Furuland • 2024-06-19
NyheterAlagnaApolloApollo SportsBanskoBulgarienErciyesGeorgienGöteborgGreklandGudauriItalienKappadokienKaukasusKöpenhamnParnassosStockTurkiet

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen